Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme Po - Pá 9:00 až 18:00 (provozní dobu obchůdku najdete zde):     +420 607 979 107 info@botkydetem.cz

Něco o značce ZEAZOOkids

Také se Vám tak líbí originální kousky botiček Zeazoo? Zajímá Vás odkud pocházejí a jak probíhá jejich výroba? Tak nahlédněte sem :-).


ZEAZOOkids (čteno zízů) je bulharská značka založená dcerou a jejím tatínkem, které oba dva spojuje láska k ševcovskému řemeslu. Nabízí boty pro děti od 0 do 14 let a také dámskou obuv, která podporuje bosou chůzi. Jedná se o malou rodinnou firmu pro ručně vyráběné boty. Boty jsou vyrobeny z přírodních materiálů, které splňují nejpřísnější evroské normy (certifikát REACH - bez škodlivých chemických látek). Nedávno uvedli na trh kolekci botiček z kůže, které byly barveny jen přírodními barvivy ze zeleniny.

Ve výrobě jsou aktivně zapojeny tři generace:

1/ Nejstarší generace se zabývá výrobou bot s přesností, obětavostí a se zkušeností. Každý detail je přizpůsoben pro nohy. Všechny modely jsou z rukou dědy Jordana, který má více než 30 let zkušeností v oblasti modelování, konstrukcí a výroby bot.

2/ Druhá generace je myslí a motorem pro ZEAZOOkids. Jedná se o mladou rodinu se třemi dětmi. Každý model ZEAZOOkids je výsledkem vlastní zkušenosti, výzkumu a touhy tvořit boty, které by byly nejlepší pro jejich děti.

3/ Nejmladší generací jsou právě ony děti - Alexander, Ilia a Jordan - jsou prvními testery prototypů a všech vylepšení. 

Myšlenka ZEAZOOkids se zrodila s narozením jejich třetího syna. Nicméně koncept byl sen, který čekal na správný okamžik, aby se probudil k životu. Zeazoo botičky jsou vhodné spíše pro širší nožky. Misí firmy je poskytnout pohodlí, svobodu pohybu a také vřelost a krásu. Chtějí, aby každý rodič věděl, že jejich dítě nosí botky, které nebudou pro jejich nožky nikterak škodlivé.

Botky Zeazoo lze pořídit i nás, nahlédnout na ně můžete v následujícím odkaze, nabídka se postupně rozšiřuje:

https://www.botkydetem.cz/obchod/kategorie-detska-obuv-1/?parameter-2-parameters%5B2%5D%5B0%5D=41

  

A jestli Vás zajímá, jak se takové botičky vyrábějí, můžete se na následujícím odkaze podívat na výrobu mokasín LEO:

https://youtu.be/H-ppeopoZSc