Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme Po - Pá 9:00 až 18:00 (provozní dobu obchůdku najdete zde):     +420 607 979 107 info@botkydetem.cz

Jaké značky u nás najdete?

Zajímává Vás, jaké značky lze u nás v prodejně či na e-shopu nakoupit? Krátké představení naleznete na dalších řádcích :-).


Pegres

Rodinná firma, která přišla na trh v roce 1993 v oblasti výroby domácí obuvi. Od roku 2004 začali vyrábět i dětskou obuv - koženou vycházkovou. Patří mezi významné výrobce v České republice

Svůj sortiment usňové obuvi a některé vzory domácí dětské obuvi jsou zasílány k dobrovolné certifikaci u ITC Zlín a ČOA ve Zlíně. Na základě těchto certifikací je firma oprávněna užívat pro dané vzory licenční oprávnění České obuvnické a kožedělné asociace k užívání ochranné známky "Žirafa" a "Česká kvalita".

V roce 2017 výrobce představuje také své "Bosé Pegresky". Jedná se o celokoženou obuv z broušené kůže. Je opatřena opatkem, vhodná pro nožky normální šíže. Mimořádnou flexibilitu zajišťuje namísto klasické podešve použitý materiál - 3mm Thermoplastic Rubber a obzvláště měkká stélka bez podpory nožní klenby.

 

D.D.step


Obuv D.D.step se vyznačuje vysokým pohodlím, komfortem a atraktivním vzhledem. Tyto maďarské botky jsou vyráběny z měkkých kůží, jsou používány neklouzavé ohebné podešve a kožené stélky. Použité materiály zaručují flexibilitu a pohodlí pro dětskou nožku. Konstrukce obuvi je navržena tak, aby co nejméně bránila zdravému vývoji dětské nohy. 

V naší nabídce najdete kompromisní řadu 015, která je ohebná a prostorná ve špičce.

Také u nás můžete zakoupit například membránovou obuv.

 

Froddo

Chorvatská značka, která působí na obuvnickém trhu již od roku 1946. Získala mnoho ocenění v oblasti kvality a služeb. Zastoupení­ této značky lze nalézt po celém světě, jak v Evropě, tak například i v USA či Rusku. Dětská obuv Froddo je šetrná k životnímu prostředí, bez škodlivých látek a sloučenin jako je chrom a tím pečuje o zdraví dětí. V roce získala obuv cetifikát kvality ČOA - Žirafu. 

V řadě prewalkers lze nalézt i capáčky s gumovou podrážkou, které jsou vhodné pro první krůčky a díky gumové podrážce je lze používat i venku do suchého počasí.

Ze široké nabídky modelů vybíráme především ty, které se řadí mezi tzv. kompromisní obuv, tzn. splňují většinu požadavků na bare obuv.

 

 

Protetika

V roce 2013 si firma připomněla již 90. výročí ortopedické tradice na Slovensku.

Společnost poskytuje svým zákazníkům zdravotnickou péči prostřednictvím vlastní výroby a prodeje obuvi, zdravotnických prostředků a dalších produktů, které vyrábí na Slovensku. Snaží se o inovativní přístup a využívá nejmodernějších materiálů a postupů. Také je členem České obuvnické asociace.  

V roce 2017 Protetika představila na veletrhu novinku - flexibilní obuv. Botičky jsou na pružné podrážce, tvar botky respektuje přirozený tvar chodidla.

Little Blue Lamb

Firma se specializuje na výrobu dětské obuvi od roku 2005. Boty jsou designované v USA, nicméně výroba je převedena do Číny. Obuv LBL používá certifikované materiály a botky jsou prodávány ve více než 90 zemích světa.

V současné době značka nabízí čtyři řady obuvi od capáčků pro děti 6-12 měsíců po boty vel. 30, tedy do cca 4-5 let. Každá řada se liší zejména zpracováním podrážky, díky níž jsou některé modely barefoot, jiné kompromis a některé klasickou dětskou obuví.

 



Demar

Česká firma Demar byla založena v roce 1978. Díky dlouholeté zkušenosti, vývoji nových technologií a vášni pro vytváření nových produktů si získala uznání u nejnáročnějších klientů z celého světa. Výrobních kapacita všech továren Demar umožňuje vyrobit více než 2,5 milionů párů obuvi ročně u nás známé pod značkou Demar - boty pracovní, obuv pro myslivce a rybáře, Demarkids - holínky a sněhule, Demarhobby - rekreační obuv.

U nás můžete zakoupit dětské holínky a sněhule. Ty jsou navrženy pro dokonalé pohodlí nohy dítěte. Holínky lze doplnit o vyjímatelné zateplení, které lze snadno vyprat. Jsou lehké a odolné. Velké množství zimní obuvi je zatepleno pravým beranem. Svršek obuvi ochrání proti promočení a pravá vlny zachovává nohy v teple. Veškerá obuv je lehká a velmi módní, proto se obuv značky Demar těší veliké oblibě u dětí.


Jonap

Česká společnost vznikla v roce 1992. Má dlouholeté zkušenosti ve výrobě domácí obuvi a šití svrškových dílů obuvi. Od roku 1998 je jejich hlavní činností výroba dětské domácí obuvi, která je řádně certifikovaná státní zkušebnou ITC Zlín a má právo užívat označení ZDRAVOTNĚ NEZÁVADNÁ OBUV uděleno českou obuvnickou asociací ve Zlíně. V roce 2008 firma rozšířila výrobu o dětskou koženou obuv, kterou vyrábí podle zásad zdravotní nezávadnosti. Správná obuv je zárukou, že nohy Vašeho dítěte nebudou deformovány či jinak poškozeny v průběhu nošení.

Barefoot modely se vyrábí v širší verzi i verzi SLIM. U nás v nabídce také řada 051, která se řadí mezi kompromisní obuv.

 

 

Beda

BOTY BEDA s.r.o. působí na českém trhu od roku 2002. Firma navázala na tradiční českou výrobu domácí obuvi, která měla v obuvnickém průmyslu vždy svoje místo. Dnes se společnost BOTY BEDA s.r.o. řadí mezi nejznámější české výrobce dětské kožené a domácí obuvi, s roční produkcí 100 000 párů. V současné době jsou výrobní kapacity 300 -700 párů denně. Firma zaměstnává cca 25 zaměstnanců. Veškeré výrobní operace jsou prováděny v rámci firmy. Kvalita dětské vycházkové a domácí obuvi je doložena certifikáty jakosti a zdravotní nezávadnosti, pro dětskou obuv je to značka „ŽIRAFA“ (řada BEDA CLASSIC). Výrobky jsou certifikovány akreditovanou zkušebnou ITC a.s. Zlín. Obuv je zhotovována výhradně z kvalitních přírodních materiálů, především bavlny a kůže. Obuv respektuje zásady zdravého vývoje dětských nohou.

V roce 2017 firma zařadila do svého sortimentu také barefoot obuv pro široké nožky. Přezůvky lze pořídit i ve verzi SLIM.


Baby bare 


Bobux

 

RDX

Česká, kreativní firma Radetex působí na trhu od roku 1993. Už v této době se zabývali výrobou čepic, stěžejním programem byla ovšem výroba dětské konfekce. Firma vždy stála na špici mezi českými výrobci a její zboží patřilo k nejvyhledávanějším. Od roku 2007 se výrobní program výhradně zaměřuje na výrobu čepic. 

 

Pletex

Firma PLETEX s.r.o. působí na českém trhu od roku 1993. Za celou dobu si klade za cíl vyrábět originální a cenově přijatelné pletené výrobky. Český výrobce čepic, pro kterého je důležité perfektní zpracování. 

 

Trepon

Tradice české firmy Trepon a.s. sahá od roku 1935, kdy se firma Baťa rozhodla zavést v Třebíči výrobu ponožek, které se prodávaly pod značkou Kotva a.s. Od roku 1949 byla firma součástí Závodů Gustava Klimenta, později BOPO. K 1.10.1991 vznikla samostatná a.s. TREPON (TŘEbíčské PONožky). V roce 2005 firma oslavila 70.let od svého založení a za tuto dobu vyrobila téměř 1,5 mld. párů ponožek.

Charakteristickým znakem třebíčských výrobků je kvalitní provedení, trvanlivost, jemný omak, kvalitní probarvení výrobků garantuje mercerovaná bavlněná příze nebo různé směsi přírodních a umělých materiálů. V nabídce firmy TREPON jsou vedle ponožek ze 100% mercerované bavlněné příze i ponožky v kombinaci materiálů bavlna s polyamidem nebo materiály s vlastnostmi Lycry.

U nás najdete punčocháčky z Třebíče.

 

Viola

Česká firma, která působí na trhu již 27 let,a to především na thu deštníků a pláštěnek