Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme Po - Pá 9:00 až 18:00 (provozní dobu obchůdku najdete zde):     +420 607 979 107 info@botkydetem.cz

O nás

 

 

 


Děkuji za návštěvu mého e-shopu s dětskou obuví. K e-shopu patří také malý obchůdek v Polešovicích. Obchůdek se mi podařilo otevřít v roce 2017, naše dcerka pomohla s logem. Ve svých pěti letech mi nakreslila podklad pro botičku v logu.

Kromě barefoot a certifikovaných botiček (značky například Froddo, DD Step, Camper, Jonap, Beda, Protetika, atd.) u mě pořídíte také výbavu do školy značky Topgal nebo čepičky RDX nebo zimní Pletex. Dále pak ponožky, punčošky VOXX, pláštěnky VIOLA nebo produkty značky Collonil a Pedag na ošetření kůží.

Naprosto důležitý je pro mě vstřícný a osobní přístup k zákazníkovi a k vašim dětem. Některé děti, které ke mě s rodiči chodí už nějakou tu dobu, znám jménem a také je tak oslovuji. Rodiče si pamatuji podle příjmení. Značím si pod příjmením vaše nákupy, nemusíte tak schovávat účtenky, kdykoli vám je poskytnu znovu. Také je pro mě například lehké při návštěvě obchůdku zjistit, kterou velikosti bačkůrek už máte ve školce a jestli tato velikost ještě stačí nebo bude potřeba pořídit nové.


O vše se starám sama, proto je otevírací doba nastavena trošku jinak, než je zvykem. Nicméně se snažím mít otevřeno v časech, kdy je nejvíce zákazníků. Pokud je poptávka vyšší (zpravidla březen až květen a srpen až listopad) jsem k dispozici více, když už máte na sezónu pořízeno a návštěvnost je minimální, je otevírací doba zase omezená. Vše mám nastaveno tak, abych přes den zvládla nejen obout vaše děti, postarat se o zákazníky z e-shopu a účetnictví, ale abych zvládla také domácí úkoly s dětmi svými, kroužky nebo jim třeba pomohla ostrouhat tužky a pastelky do školy :-).

 

Těším se na vaši návštěvu

 

Petra

 

PS: rozšiřování, na které se mě ptáte, zatím neplánuji. Ráda bych zachovala rodinnou atmosféru, kterou prodejna má a také současná doba není pro nikoho jednoduchá a tak ani rozšiřování se mi nejeví jako správná cesta. Tedy zatím ne, možná v budoucnu ...