Potřebujete poradit? Rádi vám pomůžeme Po - Pá 9:00 až 18:00 (provozní dobu obchůdku najdete zde):     +420 607 979 107 info@botkydetem.cz

Cena dopravy


 

Osobní odběr na prodejně - Kč 0,-

Zásilkovna (vyzvednutí na některé z výdejen) - Kč 79,-, platba předem Kč 0,- nebo dobírka od objednávky nad 600,- (její cena se pak odvíjí dle celkové hodnoty odesílaného zboží). Jedná se o nejrychlejší způsob doručení, balíček bývá připravený k výdeji zpravidla následující pracovní den po odeslání. Balíčky se odesílají každý den kolem 8. hodiny ranní. 

CZ - doručení na adresu - Kč 109,-, platba předem Kč 0,- nebo dobírka u objednávky nad 600,- (její cena se pak odvíjí dle celkové hodnoty odesílaného zboží). Služba zajišťována přímo Zásilkovnou (vlastní přepravní kapacity), zákazníkovi tedy zásilku vždy přiveze řidič Zásilkovny. Když řidič zákazníka nezastihne, uloží mu zásilku na nejširší síti výdejních míst v Česku – a tak můžete mít zboží ještě tentýž den u sebe.

 

Balíčky se odesílají každý den kolem 8. hodiny ranní.

 

Vrácení zboží - kupující může využít možnosti zaslání zboží zpět prodávajícímu prostřednictvím Zásilkovny. Podrobné informace k odstoupení od smluvy naleznete zde:

https://www.botkydetem.cz/clanek/pouceni-o-pravu-na-odstoupeni-od-smlouvy-7

 

 

Doprava v ČR od 1500,- ZDARMA na pobočku Zásilkovny, od 2000,- na adresu, doběrečné se hradí v každém případě. Pokud využijete dopravu zdarma podmíněnou minimální výší nákupu a vrácením zboží již minimální hodnotu nákupu pro dopravu zdarma nesplňujete, budou Vám tyto náklady na dopravu dodatečně naúčtovány. 

 

 

Zasílání na Slovensko

Zaslání na Slovensko je možné pouze při platbě předem. Cena je Kč 139,00 a zboží bude doručeno na Vaši adresu nebo 99,- při doručení na pobočku Zásilkovny. Pokud máte zájem o platbu převodem v EUR na EUR účet, rezervujte si zboží na e-shopu, zvolte osobní odběr, platba převodem a kontaktujte nás, prosím, na e-mailové adrese info@botkydetem.cz, případně stačí vložit poznámku do objednávky. Následně Vám zašleme upravenou zálohovou fakturu s podklady k platbě v EUR na EUR účet. Po přijetí platby balíček odchází nejpozději následující pracovní den. Doprava zdarma na Slovensko je při nákupu v minimální výši 2500,- při doručení na adresu a od 2000,- při doručení na pobočku Zásilkovny. Pokud využijete dopravu zdarma podmíněnou minimální výší nákupu a vrácením zboží již minimální hodnotu nákupu pro dopravu zdarma nesplňujete, budou Vám tyto náklady na dopravu dodatečně naúčtovány.